På golfbanen i Spanien

Ferie i Nerja

Andalusien i Sydspanien

Spil golf i Andalusien

- når du vil opleve de flotte spanske baner

Er du bidt af golf?

Costa del Sol er et mekka for golfspillere. Det må være den mest rammende beskrivelse af Costa del Sol.

 

Med et sandt overflødighedshorn af gode og velplejede golfbaner, det dejlige klima, og golfbanerne der ligger som perler på en snor.

Ikke mindre end 50 golfbaner byder sig til. Og flere er på vej.

 

 

 

 

 

Golf i Spanien – og det historiske Spanien

I det sydvestlige hjørne af Andalusien – ligger masser af golfbaner i topklasse. Banerne har god plads – her er ingen trængsel, men derimod masser af atmosfære, natur, traditioner og historie.

 

Andalusien betegnes som det historiske Spanien. Maurerne, sherry, flamenco og tyrefægtning. Haciendaer, heste og den spanske rideskole. Hvide byer, anlagt på bjergsider med vid udsigt. Flammende temperament, som er selve livsnerven.

Baner i nærheden

Den østilige del af Malaga-provinsen har ikke de fleste golfbaner, men man skal ikke køre langt for at få det hele.

 

Læs mere ...

Spanskgolf finder du information om golf i Spanien. Vi guider dig igennem de mange fantastiske golfbaner i Spanien og hjælper dig med banebeskrivelser, tips og links til green fee booking.

Baviera Golf finder man mellem Velez Malaga og Torrox og banen er en af de få golfmuligheder øst for Malaga. De 18 huller er en fin test for middel golfspillere og byder både udfordrende par 3 huller, korte par 4 huller og lange par 5 huller.

De fleste steder er der god plads på fairway og selv om det lægger op til at hive driveren frem fra teestedet, er det ikke altid det optimale valg. Layout og længde gør at banen skal spilles ligeså meget med hovedet, som med køllerne.

Añoreta Golf er en af de få golfbaner øst for Málaga, nærmere bestemt ved Rincón de la Victoria. Banen blev anlagt i 1990 og er designet af den tidligere European Tours-spiller José María Cañizares, som har stået bag flere af banerne på Solkysten.

De 18 huller på Añoreta Golf spilles til 5.833 meter fra gule klodser og 4.991 meter fra rød og banedesignet er passet godt ind i de varierede parklandskab med masser af træer og søer. Desuden ligger Añoreta Golf så tæt på Middelhavet at man fra flere af hullerne har udsigt over de azurblå bølger.